Team

Wij zijn een bureau gespecialiseerd in het helpen opwekken en richten van de energie van mensen naar een vitale organisatie. Wij dragen bij dat organisaties kunnen mee blijven bewegen in een steeds veranderende wereld. We gaan voor het creëren van een sterk vitaliteitsfundament.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak. We zijn alle drie zelfstandigen, die de handen ineen geslagen hebben om onze passie voor vitale organisaties te verwezenlijken en we geloven dat samenwerken onze kracht is.  

Door onze jarenlange ervaring als adviseur, coach en leidinggevende hebben wij de kennis en expertise om u optimaal te ondersteunen.  

Nanny Landman

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig Vitaliteitspecialist voor verschillende organisaties. Afgelopen jaren heb ik mijn kennis en kunde als Vitaliteitspecialist en Arboadviseur kunnen combineren.  Juist deze combinatie maakt dat ik in staat ben om uw organisatie en medewerkers te begeleiden naar een krachtige vitale organisatie.  

Door mijn enthousiasme en betrokkenheid met de organisaties en de mensen die daar werken, weet ik anderen te enthousiasmeren. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen en begeleiden van organisaties naar meer vitaliteit. 

Patricia de Regt

In dit mooie vak als zelfstandige werkzaam sinds 2013. Ik word omschreven als een oprechte enthousiaste ‘people-manager’, die al haar eigen expertise (opgedaan zowel in theorie als praktijk) inzet. Mijn ‘drive’ is om het allerbeste uit mensen te halen. Om hen te ondersteunen om een autonoom en zinvol bestaan te leiden. In eerste instantie voor zichzelf, maar ook voor het team waarbinnen ze werken en/of waar ze leiding aan geven. Op wetenschap gebaseerde ‘tools’ zet ik hiervoor in.  Mijn aanpak zorgt voor daadwerkelijke gedragsverandering in uw organisatie. Op een persoonlijke verbindende manier, zodat mensen hét niet alleen gaan doen, maar ook daadwerkelijk volhouden!

Maria Maas

Als jongste van de drie werk ik sinds 2019 als zelfstandig vitaliteitspecialist en re-integratiebegeleidster. Mijn enthousiasme voor het vak vitaliteit en het begeleiden van mensen in hun loopbaan bij re-integratie is ontstaan door een breed pallet aan werk, opleiding en levenservaring. De rode draad in mijn werk is altijd een combinatie geweest van adviseren, trainen en coachen van individuen, teams/groepen of organisaties om samen tot betere prestaties te komen.  

Samen met klanten werken aan een duurzame vitale organisatie, waarbij iedereen zichzelf mag zijn, de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen als individu, als team of als leidinggevende van het team, dat geeft mij energie.  

Klanten omschrijven mij als iemand die rust uitstraalt, goed kan luisteren, het vermogen heeft om anderen te inspireren, duidelijk, gedreven en betrouwbaar is.  

Deze onderscheidende kwaliteiten, samen met een dosis enthousiasme en mijn kennis over het vak vitaliteit, maken dat ik goed in staat ben de behoeften van het individu, het team of de organisatie te achterhalen en hierop te anticiperen om samen tot een aanpak te komen, die past bij u als leidinggevende, uw team of uw organisatie.