Waarom ons

U kiest voor ons als u op zoek bent naar een specialist in het verbeteren/ richten van de energie van mensen in organisaties. 
Ervaring

We hebben ruime ervaring als adviseur, trainer, coach en/of leidinggevende. We zijn mensen met passie voor ons vak. 

Kennis

Wij werken vanuit wetenschappelijke theorieën, zodat we kunnen voorspellen wat de gevolgen zijn van bepaalde acties op basis van deze theorieën. Daarbij gebruiken we alleen bewezen technieken, gericht op resultaat en passend bij u. 

Duidelijk

We gebruiken heldere KPI’s en duidelijke meetinstrumenten, gekoppeld aan indicatoren vanuit uw organisatie, als een sturingsmechanisme, 

Samen

We werken samen met u, aan het leggen van een fundament om Vitaliteit te kunnen realiseren en borgen in de lijn. Concreet betekent dit dat mensen in de lijn nieuwe vaardigheden gaan krijgen om de energie op hun afdelingen/teams te richten en daardoor te managen. 

Samenwerken

Wij garanderen een open communicatie, eerlijke feedback en het actief bouwen aan wederzijds vertrouwen. Hiermee leggen we de basis voor een fijne samenwerking. 

Aansluiten

Wij werken vanuit de visie dat iedereen expert is van zijn eigen leven. Dat betekent dat we geen generiek programma draaien, maar altijd ondersteuning leveren die aansluit bij uw behoefte.